Basiscursus Fotografie

Sinds november 2014 verzorg ik basiscursussen om iedereen de basis van zijn/haar camera en de fotografie bij te brengen, door het behandelen van basistechnieken en -begrippen, zoals diafragma, sluitertijd, ISO, witbalans en nog veel meer! De cursus wordt, in kleine groepen en in begrijpelijke taal, gegeven aan een brede groep mensen. Je ontvangt de nodige uitleg over je camera en de fotografie en een digitaal cursusboek. De cursus duurt 4 weken en wordt op maandag-, dinsdag- of woensdagavond gegeven van 19:30 tot ca. 21:30 uur in Veendam. 

Vervolgcursus Fotografie

Sinds februari 2016 geef ik ook een vervolgcursus. In deze cursus gaan we dieper in op de soorten fotografie, filters, flitsen en nog veel meer. Je ontvangt de nodige uitleg over uiteenlopende vormen van fotografie en technieken en een digitaal cursusboek. De cursus duurt 3 weken en wordt op maandag-, dinsdag- of woensdagavond gegeven van 19:30 tot ca. 21:30 uur in Veendam.

Basiscursus Adobe Lightroom

In het najaar van 2017 ga ik starten met een basiscursus Adobe Lightroom CC. Momenteel ben ik nog druk bezig om de cursus vorm te geven. Tijdens de cursus bespreken we Lightroom als database en editor (bewerking). Je ontvangt een digitaal cursusboek en de cursus zal ondersteund worden door beeldmateriaal (afbeeldingen / video's). Natuurlijk gaan we ook zelf met Lightroom aan de slag. De cursus duurt 3 of 4 weken en wordt op maandag-, dinsdag- of woensdagavond gegeven van 19:30 tot ca. 21:30 uur in Veendam. Houd de website in de gaten. Zodra de cursusdata bekend zijn, komen ze online!

Klik voor een uitgebreid overzicht van de cursussen boven in de menubalk op "Cursussen".

Recensies van oud-cursisten:

Alle 5 ★ zonder twijfel. Heb al zoveel opgestoken en nog 1 les te gaan. Het is laagdrempelig, leerzaam, ongedwongen en in begrijpelijke taal. Zeer praktijk gericht en daar hou ik van. Heb mijn camera al veel beter leren kennen, leuk huiswerk, kortom een aanrader.
De fotocursus van Mariël krijgt van mij 5 ***** sterren!!!
Beknopt, prettige uitleg en duidelijke opdrachten.
Zelfs met mijn oude spiegelreflexcamera prima te doen. Zo komt het nog eens van de plank af en leer ik op de 'M-stand' te fotograferen na jaren op automatisch gefotografeerd te hebben.
Veel opgestoken tijdens de cursus. Leuke opdrachten om te oefenen. Mariël geeft op een spontane manier en in begrijpelijke taal de cursus.
Met heel veel plezier de cursus gevolgd. Alles in begrijpelijke taal, leuke opdrachten gekregen en heb echt baat gehad bij de cursus. Mariël geeft de cursus op een rustige en duidelijke manier. Zeker een aanrader wat mij betreft!
Leerzaam, gezellig, lekkere koffie, leuke juf!
Prima cursus. Leerzaam en duidelijke begrijpelijke informatie. Ik vond het inspirerend!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren